terug
Deurbeslag logo in svg — Storingschecker

Deurbeslag Storing

Over Deurbeslag

Deurbeslag.nl is de finishing touch van jouw (nieuwe) deur. Met een ruim assortiment van ongeveer +20.000 producten is deurbeslag.nl de specialist in hang- en sluitwerk binnen jouw huis of bedrijfspand.

In 1996 startte Gerard en Ariea ten Hulscher het familiebedrijf Ten Hulscher Door & Window Design in Garderen. Als snel groeide het bedrijf uit met een groot assortiment voor hang- en sluitwerk. Met exclusieve hang- en sluitwerk van Mandelli uit Italië wordt een goede basis gelegd in de wereld van het deurbeslag.

Omdat het verkopen via internet een grote opmars begon te krijgen volgde een uitbreiding voor de particulieren consument. In 2009 werd de website deurbeslag.nl om gebouwd tot webshop. Met verschillende stijlen zoals modern, landelijk of industrieel is er volop keus voor huisinrichting of bedrijfsinrichting. Het is daarnaast ook mogelijk om je favoriete deurklink doortrekken naar raam- en meubelbeslag.

Met de komst van het moederbedrijf Cubic Colors als verkoepelende organisatie is de webshop uitgegroeid tot een internationale leverancier voor hang- en sluitwerk.

Heb je last van een storing bij Deurbeslag? Meld hierboven een storing. Hierdoor zien andere gebruikers als er mogelijk een storing is bij Deurbeslag.

Heb je problemen met Deurbeslag?

Laat een reactie achter als je problemen ervaart met Deurbeslag. Hiermee help je andere gebruikers.