terug
RTL 4 logo in svg — Storingschecker

RTL 4 Storing

Over RTL 4

RTL 4 is een van de toonaangevende televisiezenders in Nederland. Het maakt deel uit van RTL Nederland, een mediabedrijf dat een breed aanbod aan televisie- en onlinecontent produceert en distribueert. RTL 4 biedt een gevarieerd programma-aanbod dat gericht is op een breed publiek, variërend van nieuws en actualiteiten tot entertainment, drama, reality-tv en lifestyle-programma's.

De zender staat bekend om zijn populaire programma's zoals het RTL Nieuws, GTST (Goede Tijden, Slechte Tijden), The Voice of Holland en diverse kijkcijferhitshows. RTL 4 heeft een sterke positie op de Nederlandse televisiemarkt en trekt regelmatig grote kijkersaantallen.

Naast traditionele televisie-uitzendingen investeert RTL 4 ook in online platforms en streamingdiensten om zijn content toegankelijk te maken voor een breder publiek en tegemoet te komen aan de veranderende kijkgewoonten van het publiek.

Heb je last van een storing bij RTL 4? Meld hierboven een storing. Hierdoor zien andere gebruikers als er mogelijk een storing is bij RTL 4.

Heb je problemen met RTL 4?

Laat een reactie achter als je problemen ervaart met RTL 4. Hiermee help je andere gebruikers.