terug
Odido Telefonie logo in svg — Storingschecker

Odido Telefonie Storing

Over Odido Telefonie

Odido was een voormalige merknaam van T-Mobile Nederland. T-Mobile is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld, en T-Mobile Nederland was een dochteronderneming van dit wereldwijde netwerk. In 2019 heeft T-Mobile Nederland aangekondigd dat het zijn merknaam zou veranderen naar Odido.

Deze verandering kwam voort uit de strategische visie van het bedrijf om een nieuwe identiteit te creëren die beter aansluit bij de markt en de verwachtingen van de klanten. Met de nieuwe merknaam wilde Odido zich onderscheiden en een frisse uitstraling geven aan zijn producten en diensten op de Nederlandse markt.

Hoewel de naam is veranderd, bleef het bedrijf dezelfde hoogwaardige mobiele telecommunicatiediensten aanbieden aan zijn klanten. Dit omvatte mobiele telefonie, internet en andere communicatiediensten. Odido bleef zich inzetten voor innovatie en klanttevredenheid, met een focus op het leveren van betrouwbare en geavanceerde diensten aan zijn gebruikers.

Heb je last van een storing bij Odido Telefonie? Meld hierboven een storing. Hierdoor zien andere gebruikers als er mogelijk een storing is bij Odido Telefonie.

Heb je problemen met Odido Telefonie?

Laat een reactie achter als je problemen ervaart met Odido Telefonie. Hiermee help je andere gebruikers.