terug
Pay.nl logo in svg — Storingschecker

Pay.nl Storing

Over Pay.nl

Pay.nl, opgericht in 2006, is een toonaangevende Collecting Payment Service Provider (CPSP) gevestigd in Nederland. Als een trots Nederlands bedrijf benadert Pay.nl online betalingen op een nuchtere manier, terwijl het een breed scala aan (inter)nationale betaalmethoden aanbiedt om webwinkels te ondersteunen. Met deze betaalopties kunnen klanten veilig en gemakkelijk hun aankopen doen bij online retailers. Service staat hoog in het vaandel bij Pay.nl.

Met een focus op veiligheid biedt Pay.nl een uitgebreide selectie online betaalmethoden, waaronder iDEAL, creditcard, BankSofort, Giropay, Bancontact, PayPal, en achteraf betalen via AfterPay en Billink. Het bedrijf ondergaat jaarlijkse audits en certificeringen, waardoor het voldoet aan de strenge normen van de Payment Card Industry (PCI). Hierdoor kunnen ondernemers gerust zijn over de veiligheid van hun online transacties.

Pay.nl stelt ook verschillende plugins beschikbaar voor populaire e-commerce platforms, zoals Magento, WordPress en PrestaShop, om een naadloze integratie te garanderen voor online retailers.

Heb je last van een storing bij Pay.nl? Meld hierboven een storing. Hierdoor zien andere gebruikers als er mogelijk een storing is bij Pay.nl.

Heb je problemen met Pay.nl?

Laat een reactie achter als je problemen ervaart met Pay.nl. Hiermee help je andere gebruikers.